!Nieuw! De Fun Factory VIM. The Wand you Wand!
Deze post is geplaatst op 12 juni 2023

Maak kennis met het allernieuwste speeltje van Fun Factory; De VIM

Deze multifunctionele wand vibrator is de eerste met een volledig uitgemeten motor. Daardoor zal hij op zowel zijn zachtste stand als zijn hardste stand intense vibraties creëren en jou met garantie laten genieten. 

Door de nieuwste Duitse techniek heeft de Fun Factory VIM krachtige golven van vibratie die letterlijk onder je huid te voelen zijn. Zelfs op zijn zachtste stand zul je diepe lagen van vibraties voelen tot je innerlijke clitoris of prostaat. 

Daarnaast heeft de Fun Factory VIM 3 automatische programma’s die je kunt kiezen. De eerste is een programma die een diep orgasme stimuleert, waarbij hij begint met zachte vibraties en langzaam opbouwt naar zijn maximale stand. Het tweede programma gaat juist wat sneller van zacht naar hard. Deze manier van vibreren zorgt voor een intenser orgasme. Het laatste programma bouwt op in intensiteit en zakt weer af. En opnieuw.. En opnieuw… Telkens gaat hij steeds wat harder totdat jij je hoogtepunt hebt bereikt.

De “nek” van de VIM is erg flexibel, zodat jij de kop van de VIM makkelijk kunt buigen en in iedere positie plezier kunt beleven. De VIM is bijna geluidsstil en daardoor perfect voor alle stiekeme avonturen. Naast dat de VIM functioneert als wand vibrator, waardoor jij een intens orgasme gaat ervaren, kun je deze Fun Factory toy ook gebruiken voor een goeie massage.  

Al met al is de nieuwe VIM van Fun Factory een geweldige toevoeging voor jouw toy collectie. 

Pre-order nu en krijg tijdelijk 10% introductie korting!*

*Actie loopt tot 25 juni 2023, eerste orders zullen verzonden worden vanaf 22 juni 2023.